Hej!

Jag heter Natalie Jendel och är en grafisk designer och illustratör baserad i Stockholm. Jag är utbildad i Grafisk Design på Fridhems Folkhögskola (2013-2015) och Illustration på Berghs SoC (2019). Däremellan var jag anställd på ett företag som bl.a. levererar skyltlösningar till företag. Som anställd hade jag hand om företagets grafiska material, tog fram och administrerade företagets webbplats, samt gjorde bl.a. logotyper, illustrationer, designlösningar och skyltförslag till företagets kunder. Numera jobbar jag som frilansande grafisk designer och illustratör med fokus på mode, kosmetik, inredning och barn, men är självklart öppen för andra områden också. Jag kombinerar gärna grafisk design och illustration i sammanhang där det lyfter helheten. Jag gör även enklare animationer samt webbplatser i WordPress. Hör gärna av dig för mer information eller för en offertförfrågan.

Tjänster

Grafisk Design

Jag gör bl.a. logotyper, grafiska profiler, broschyrer, kataloger, kampanjmaterial, visitkort m.m. Jag tar fram en medveten design utifrån målgrupp, bransch och såklart dina önskemål. Hör gärna av dig så kan vi lösa det mesta.

Illustration

Jag är en mångsidig illustratör som behärskar flera tekniker, både analoga och digitala. Jag fokuserar främst på två uttryck – dekorativa linjeillustrationer och lekfulla, färgglada illustrationer med ett barnperspektiv.

Webbdesign

Jag designar moderna, responsiva webbplatser i WordPress efter dina behov. Jag tror på lättnavigerade och tydliga webbplatser som ökar användarupplevelsen. Jag jobbar för att din webbplats ska representera dig och ditt företag på bästa sätt.